Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTIŽNA NAGRADA

Snježana Pejčić najbolji svjetski strijelac

Snježana Pejčić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
24.01.2016.
u 00:30

– Ovo je prvi put, a nadam se ne i posljednji, da sam osvojila ovu prestižnu nagradu i to je jedna od nagrada koja mi je još nedostajala – rekla je Snježana Pejčić.

Snježana Pejčić proglašena je najboljim strijelcem 2015. godine u ženskoj konkurenciji, računajući sve discipline u programu Svjetskog streljačkog saveza.

– Ovo je prvi put, a nadam se ne i posljednji, da sam osvojila ovu prestižnu nagradu i to je jedna od nagrada koja mi je još nedostajala – rekla je Snježana Pejčić.

Prošle godine Snježana je na Svjetskom kupu u Changwonu (Koreja) bila prva zračnom puškom te MK puškom (trostav) usput pogodivši i svjetski rekord finala. Na SK u Fort Beninngu (SAD) u istim disciplinama osvojila je srebrne medalje uz izjednačen svjetski rekord kvalifikacija MK puškom (trostav). Na EP-u u Mariboru bila je druga, a na kraju sezone u finalu svjetskog kupa u Münchenu osvojila je brončanu medalju MK puškom.

>> U Riju se cilja na rekordnih desetak medalja, a nogometaši bi u Francuskoj mogli do polufinala EP-a

Komentara 6

DU
Deleted user
01:33 24.01.2016.

Odlično, sve čestitke samo me zanima zašto ovaj i ini svjetski rezultati nisu bili medijski popraćeni, bitno da smo svaki dan gledali Zokija,Teršeličku, Pusičku,Puhovske i mnoge druge znane i neznane osobe bez lokalnih a kamo li svjetski priznatih rezultata.

DU
Deleted user
05:41 24.01.2016.

woow...iskrene cestitke!

MA
maliMalecki
08:46 24.01.2016.

Bravo Mala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije