Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može više

Slovenska skijašica Tina Maze završila karijeru

Tina Maze
Foto: REUTERS/Robert Pratta
1/8
20.10.2016.
u 20:28

- Nakon teškog kraja sezone u Meribelu, shvatila sam da više nemam snage i motivacije za nastavak natjecanja u Svjetskom kupu, kazala je Maze.

Slovenska skijašica Tina Maze odlučila je završiti karijeru. Prošle godine uzela je predah, najavila je da će pauzirati godinu dana, ali sada je objavila da se više ne misli vraćati.

- Nakon teškog kraja sezone u Meribelu, shvatila sam da više nemam snage i motivacije za nastavak natjecanja u Svjetskom kupu, kazala je Maze.

Ipak, odlučila je odraditi još jednu utrku, 7. siječnja nastupit će u Mariboru i tako se pred svojom publikom oprostiti od aktivnog skijanja.

Dva puta je osvajala olimpijsko, a četiri puta svjetsko zlato. Bila je i pobjednica Svjetskog kupa u kojem je upisala 26 pobjeda. Ima i dva olimpijska srebra, pet srebrnih medalja na SP-u te tri mala globusa.

Ključne riječi

Komentara 5

KE
kentie
10:26 21.10.2016.

Hvala Tina za sve . uživao sam gledati te kao vrsnu alpinku, ali i kao divnu mladu ženu. Uoči tvoje trofejne sezone kad si dominantno osvojila Svjetski kup, oduševio me tvoj muzički spot. Volio bih da to opet radiš onak iz gušta, imaš talenta, pa recimo da osnuješ bend i ideš na muzičke turneje u okolici, ne bi bilo uopće loše. Želim ti svu sreću u životu u post skijaškom razdoblju. Toplo se nadam da ćeš nastupiti na Sljemenu po posljednji put. U to ime, osbno ću ti u hotelu Operi uručiti, kao divnoj maldoj dami, buket cvijeća. Zaslužila si.

PP
puf-pant
01:45 21.10.2016.

Uzivaj Maze, zivot je sada pred tobom

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
16:47 21.10.2016.

Otišla je ona največa, nasvestranija i najbolja skijašica u povijesti koja je jedina u istoriji osvojila više od 2000 ( ustvari nevjerovatnih 2414) bodova u jednoj sezoni. Naš Gips Kostelić je to dobro znal jer on cijeni samo največe koji su sposobni pobjediti u svim disciplinama. Bez največe ostaje nama samo Lindsey Vonn.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije