Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIS ODLUČIO

Skijaši će otkazani veleslalom iz Garmisch Partenkirchena voziti u Kranjskoj Gori

Natko Zrnčić Dim
Reuters/Pixsell
12.02.2016.
u 13:30

Skijaši koji voze isključivo veleslalom su na prisilnom odmoru od 20. prosinca kada su se natjecali u Alta Badiji gdje je pobijedio Austrijanac Marcel Hirscher, vodeći u ukupnom poretku.

Veleslalom kojeg su skijaši trebali voziti za Svjetski kup 31. siječnja u Garmisch Partenkirchenu, ali je otkazan zbog pretoplog vremena, vozit će se 4. ožujka u Kranjskoj Gori, objavila je Međunarodna skijaška federacija (FIS).  

Skijaši će tako u Kranjskoj Gori osim ove utrke, 5. i 6. ožujka voziti i slalom i veleslalom koji su predviđeni FIS-ovim kalendarom. 

Skijaši koji voze isključivo veleslalom su na prisilnom odmoru od 20. prosinca kada su se natjecali u Alta Badiji gdje je pobijedio Austrijanac Marcel Hirscher, vodeći u ukupnom poretku.

I Adelboden u Švicarskoj je također morao otkazati utrku veleslaloma koja je na rasporedu bila 9. siječnja zbog loših vremenskih uvjeta i koja je prebačena na 26. veljače i vozit će se u Austriji u Hintersdoteru gdje su na rasporedu 27. i 28. veljače super-G i veleslalom.

>> Otkazan veleslalom u Garmisch Partenkirchenu, prekinuta i 52. Zlatna lisica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije