Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrao i na SP 2002

Sjećate li se nogometaša Mansiza? Klizat će na Zlatnoj pirueti!

Ilhan
Foto: Youtube Screenshot
20.11.2014.
u 15:45

Ilhan je između ostalih bio igrač Beşiktaşa, druge ekipe Herthe i Kölna, japanskog Vissel Kobea...

Na ovogodišnjem klizačkom natjecanju Zlatna pirueta, od 4. do 6. prosinca, nastupit će i jedan bivši nogometaš. Riječ je o nekadašnjem turskom reprezentativcu Ilhanu Mansizu.

Ovaj 39-godišnjak nakon završetka nogometne karijere 2008. godine zaludio se umjetničkim klizanjem i sada svoju zemlju predstavlja u sportskim parovima s partnericom Olgom Bestandigovom.

Klizati je počeo tek u 33. godini kada se natjecao u turskoj emisiji Buzda Dans također s Olgom, u koju se i zaljubio i s kojom je pobijedio u showu.

U Zagrebu želi izboriti nastup na Europskom prvenstvu koje je na rasporedu u siječnju u Švedskoj, a Zlatna pirueta ove godine ima posebnu ulogu jer se na njoj skupljaju kvalifikacijski bodovi i za EP i za Svjetsko prvenstvo u Kini.

>>Klizanje na Šalati otvara se tek od 22. studenog

>>Ilhan Manzis - od nogometaša do klizača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije