Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Senna Ušić neće moći pomoći Aksentijeviću u Ankari

odbojka
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
27.11.2015.
u 08:10

Nakon što je Edo Klein odbio biti pomoćni trener, tu je ulogu prihvatio Bojan Mirković, koji trenutačno radi kao trener u Singapuru

Miroslav Aksentijević vratio se u hrvatsku odbojku. Otišao je 2010. godine kao izbornik ženske reprezentacije, a pet godina kasnije vratio se na istu funkciju.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam opet tu. Posebno mi je drago što su me djevojke koje sam trenirao 2009., i 2010. godine objeručke prihvatile. Kada sam odlazio, razišli smo se prijateljski – rekao je Aksentijević.

U međuvremenu je radio kao trener u Emiratima te u Bukureštu.

– Prvo što me čeka jest nastup na kvalifikacijskom turniru za odlazak na OI, koji će se početkom siječnja igrati u Ankari. U skupini smo s domaćinom, Njemačkom i Nizozemskom. Prvi ide izravno u Rio, a drugi i treći u dodatne kvalifikacije koje će se održati u Japanu. Pripreme počinju 17. prosinca, a u Tursku odlazimo 26. prosinca. U Ankari ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu. Zbog obveza u Kini neće nam moći pomoći Senna Ušić Jogunica. Njezino mjesto dobro mogu pokriti Mia Jerkov ili Mira Topić, pa čak i Karla Klarić, koju sam trenirao u Bukureštu – rekao je Aksentijević. 

>> Nakon Brazilca, Hrvatsku na putu do Rija vodit će Srbin Aksentijević

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije