Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković:

'Želim trajati što duže u atletici jer je to ono što najbolje znam raditi'

Sandra Perković
Foto: Youtube Screenshot
1/5
24.07.2016.
u 12:27

- To što je disk pao na liniju 70 metara dovoljno govori koliko sam trenutno spremna – rekla je Sandra.

Sandra Perković upisala je i petu uzastopnu pobjedu u bacanju diska na mitinzima Dijamante lige. Ovaj put slavila je u Londonu, na istom stadionu na kojem je prije četiri godine osvojila zlatnu olimpijsku medalju dobacivši disk na 69,11 metara. Jučer je pobijedila s hicem 69,94 metra iz druge serije. 

- Bio je lijep osjećaj vratiti se ovdje nakon četiri godine To što je disk pao na liniju 70 metara dovoljno govori koliko sam trenutno spremna – rekla je Sandra.

Osim pobjede Sandra je srušila 16 godina stari rekord mitinga koji je držala istočna Njemica Ilke Wyludda (68,04). Sa svih pet pobjeda ove sezone u Dijamantnoj ligi izjednačila se s Kenijcem Conseslusom Kiprutom (3000 metara zapreke). Osvojenih 50 bodova već sad je dovoljno da i teorijski Sandra bude pobjednica ove discipline. 

- Što reći. Peti puta za redom osvajam Dijamantnu ligu. Želim trajati što duže u atletici jer je to ono što najbolje znam raditi. Jedina sam atletičarka koja je pobijedila u svim gradovima u kojima se održavaju mitinzi Dijamantne lige. Ovo mi je deveti rekord mitinga. Još je ostalo da “skinem” pet – rekla je Sandra koja će se za Olimpijske igre nastaviti pripremati u Medulinu. 

Komentara 12

MA
maki69
12:57 24.07.2016.

bravo Sandra, iskreno receno tu si najbolja i to radi sve dokle ide. Poslje Sabor tamo nitko nista i ne radi.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:35 24.07.2016.

jedna i jedina Sandra

HH
helgin@hogar
12:52 24.07.2016.

ja sam mislio da ti bolje ide (ne)sjedenje u hrvatskom saboru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije