Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Perković protiv Njemica: Krug u Eugeneu je poput Ptičjeg kaveza

Sandra Perković
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
27.05.2016.
u 07:00

– I ove su godine disk, muška kugla i skok u dalj za žene dan ranije pa to daje posebnu čar – rekla je Sandra.

Sandra Perković u američkom Eugeneu nastupit će na svom drugom mitingu Dijamante lige ove sezone. Miting je podijeljen na dva dana, a naša diskašica nastupit će prvog dana, u subotu ujutro po hrvatskom vremenu (6.15 sati). Ovoga puta u konkurenciji neće biti Kubanki, ali će se Sandra prvi put suprotstaviti Njemicama (Craft, Fischer, Müller) kojih nije bilo u Šangaju.

– Kad sam se vratila iz Šangaja, ostala sam u Zagrebu, trenirala i spremala se za još tri mitinga koja mi dolaze prije Europskog prvenstva u Amsterdamu. Prvi je Eugene. Volim ovaj miting, atmosfera je drugačija. I ove su godine disk, muška kugla i skok u dalj za žene dan ranije pa to daje posebnu čar – rekla je Sandra.

Konkurencija?

– Jaka, bit će zanimljivo. Osjećam se odlično, jedino je problem što smo u avionu proveli 16 sati. Nadam se da to neće ostaviti traga. 
Što se tiče stadiona, ovdje su krug i mreža kao nigdje u svijetu! Mi bacači znamo reći da je krug u Eugeneu “Ptičji kavez”. Na početku je to bio dosta veliki problem, no s vremenom smo se naviknuli. I temperatura je dosta niža nego u Šangaju. Moram priznati da nismo očekivali ovakvo vrijeme, ali ne dozvolimo vremenu da nam pokvari planove – rekla je Sandra Perković. 

>> Sandra Perković slavila u Šangaju: U Rio idem po zlato

Komentara 2

DU
Deleted user
07:04 27.05.2016.

Kraljice, samo ti hitni disk kako znaš i ne brinemo mi tko će pobijediti.....!!!

GR
grodar
09:22 27.05.2016.

Ajde se malo hvali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije