Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nepravda

Sandra Perković nije ušla u uži izbor za najbolju atletičarku svijeta

Sandra Perković
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
17.10.2014.
u 15:34

U konkurenciji za najboljeg svjetskog atletičara ostali Mutaz Essa Barshim (vis), Dennis Kipruto (maraton) i Renaud Lavillenie (motka)

Nakon što nije ušla u uži izbor za najbolju europsku atletičarku (laskavi naslov pripao je Nizozemki Dafne Schippers), Sandra Perković nije više ni u konkurenciji za izbor najbolje svjetske atletičarke.

Među prve tri izabrane su Novozelanđanka Valerie Adams (kugla), Nizozemka Dafne Schippers (100 i 200 m) i Etiopljanka Genzebe Dibaba (srednje pruge).

Sandra Perković je ove godine osvojila Dijamantnu ligu i naslov europske prvakinje u bacanju diska. Prvi put je nakon dvadeset godina bacila disk preko 70 metara. Sve to nije bilo dovoljno.

Dibaba je ove godine osvojila naslov svjetske dvoranske prvakinje na 3000 metara, te je pobijedila na Kupu Kontinenata u Marakešu. Čak nije osvojila ni Dijamantu ligu.

Dafne Schippers je europska prvakinja na 100 i 200 metara. I to je to. Dovoljno da bude među tri.

Adams je poput Sandre u posljednjih nekoliko godina osvojila sve što se može osvojiti i ona zaslužuje ovu nominaciju.

Nagrade će biti dodijeljene na IAAF-ovoj gala večeri 21. studenog u Monacu.

>>Sandra Perković – pet velikih natjecanja, pet zlatnih medalja

Komentara 1

DI
dinamojavolim1
06:45 18.10.2014.

sramota:(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije