Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA NAGRADA

Sandra Perković najbolja na Balkanu, skinula Novaka

Sandra Perković
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
20.01.2017.
u 00:30

Sandra je od mogućih 100 dobila čak 82 glasa, a iza nje su ostali grčka atletičarka Katerina Stefanidi (67) i srpski tenisač Novak Đoković sa samo 36 glasova.

Hrvatska atletičarka Sandra Perković izabrana je za najbolju sportašicu Balkana u glasovanju deset značajnijih agencija, među ostalim i hrvatske Hine, turske AA, srpskog Tanjuga... Sandra je od mogućih 100 dobila čak 82 glasa, a iza nje su ostali grčka atletičarka Katerina Stefanidi (67) i srpski tenisač Novak Đoković sa samo 36 glasova.

Đokoviću je ovaj poraz još teže pao jer je ovu nagradu osvajao posljednjih pet godina. Među 10 najboljih nema nijednog hrvatskog sportaša osim Sandre, koja je prošle godine bila osma, a Rakitić deveti.

>> Sandri Perković nije hladno: Najbolja hrvatska atletičarka u izazovnom dekolteu...

Komentara 1

ST
Stipan
07:01 20.01.2017.

Nismo mi valjda Balkan ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije