Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković:

Bar sam izabrana za najbolju u Hrvatskoj

Sandra Perković
Luka Stanzl/PIXSELL
22.11.2015.
u 07:15

Sandra Perković (disk) i Ivan Horvat (motka) proglašeni su za naše najbolje atletičare u 2015. godini na svečanosti CRO Athletics Gala

- Kad već ne mogu biti u užem izboru za najbolju u Europi i svijetu, barem sam najbolja u Hrvatskoj. Eto, čak ne mogu biti ni najbolja atletičarka Balkana. Ta čast pripala je srpskoj daljašici Ivani Španović - komentirala je Sandra Perković svoj izbor za najbolju hrvatsku atletičarku na svečanosti u Ekoparku Krašograd.

Nagradu za povratnicu godine dobila je Blanka Vlašić, osvajačica srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Pekingu. Najbolji u mlađim kategorijama su: Kevin Mihael Jelenak, Elena Pazman, Marino Bloudek, Eva Mustafić, Ivana Mužarić, Martin Marković, Filip Mihaljević, Paula Borović i Lucija Pokos. Nagradu za životno djelo dobili su Zvonimir Iveković, Joško Murat i Fedor Cvitaš.

Najbolja veteranka je Renata Novosel, najbolji veteran Stipe Knez. Edis Elkasević najbolji je trener. Mario Dautanec je najbolji atletski djelatnik, dok su hrvatske maratonke Marija Vrajić, Antonia Orlić i Veronika Jurišić dobile nagradu za izniman doprinos hrvatskoj atletici. Predstavljeni su kandidati za OI u Riju 2016. godine – Sandra Perković, Blanka Vlašić, Ana Šimić, Marin Premeru, Stipe Žunić, Nedžad Mulabegović, Andrea Ivančević i Ivan Horvat. Kratkim filmom i zahvalnicama obilježno je 25 godina od Europskog prvenstva u Splitu 1990. godine. Od medaljaša došao je samo Borut Bilač, osvajač brončane medalje u skoku u dalj.

>> S udajom se ne žurim, ali našla sam haljinu za svadbu

Komentara 2

DU
Deleted user
08:03 22.11.2015.

Ma, dobra si i Hrvati nemaju pojima kakvu curu imaju! Nikada nismo ni imali takvu! No, Blanka Vlašić isto i Janica Kostelić! Stršite dalo iznad svih postojećih heroina u sportu!!!! Sam Svjetski vrh!!!!!

GR
grodar
10:30 22.11.2015.

Ajde hvali se. Nisi dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije