Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODIJELJENE NAGRADE

Sandra i Ivica sportaši Zagreba

Sportaš godine
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/17
23.12.2013.
u 23:31

Najboljom momčadi proglašen je RK CO Zagreb, a prva ekipa glavnog grada je ŽKK Novi Zagreb čiji je osnivač i glavni tajnik Predrag Rađenović i suzu pustio .

Sandra Perković i Ivica Kostelić, najbolji sportaši Hrvatske po izboru HOO-a, najbolji su i u gradu Zagrebu što je i logično. No za razliku od HOO-ova izbora u ovom je među najboljim trenerima i Edis Elkasović, trener (i dečko) najbolje sportašice godine Sandre Perković. Simpatično je to kako se Sandra bori za svog muškarca.

Najboljom momčadi proglašen je RK CO Zagreb, a prva ekipa glavnog grada je ŽKK Novi Zagreb čiji je osnivač i glavni tajnik Predrag Rađenović i suzu pustio zahvaljujući se Milanu Bandiću za svu podršku koju im daje.

Milanoviću za životno djelo

Nekolicini vrhunskih sportaša dodijeljene su godišnje nagrade (braća Sinković, braća Glasnović i Damir Martin), a nagrađeni su i najbolji sportaši i sportašice s invaliditetom (Paović, Budetić, Talić, Iveković-Meštrović, Hraski, RK Silent i Skeledžija). Dobitnici nagrada ZŠS-a za životno djelo su pak prof. dr. Milanović, Bjegović, Mihovilić, Sertić i Kuglački klub Grmoščica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije