Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova KHL sezona

Rus Ilja Arkalov još jednu sezonu u Medveščaku

Ilja Arkalov
Foto: Marko Pripić/PIXSELL
1/8
30.06.2016.
u 15:02

Mladi ruski hokejaš prošle je sezone došao u Zagreb iz Avtomobilista Jekatarinburga zajedno s Kanađaninom Gilbertom Bruleom, a s njim je odlučio i ostati još jednu sezonu u istoj momčad

Ruski centar 23-godišnji Ilja Arkalov drugu će sezoni zaredom nositi dres zagrebačkog Medveščaka u Kontinentalnoj hokejskoj ligi (KHL), objavili su iz ureda hrvatskog prvaka.

Mladi ruski hokejaš prošle je sezone došao u Zagreb iz Avtomobilista Jekatarinburga zajedno s Kanađaninom Gilbertom Bruleom, a s njim je odlučio i ostati još jednu sezonu u istoj momčadi.

- Ilja je prošle sezone dokazao da može dati širinu momčadi u KHL-u. Može igrati na pozicija centra ili krila i ove godine će htjeti pokazati da može imati i veću ulogu - rekao je sportski direktor Medveščaka Aaron Fox o 23-godišnjem Rusu koji je skupio 20 nastupa za "medvjede" te protiv Sočija u posljednjem kolu postigao svoj prvi pogodak.

Na igračkom popisu trenera Gordieja Dwyera zasada se nalazi jedan vratar (Hovinen), četvorica braniča (Bezina, Katić, Morrisonn, Parlett) i devetorica napadača (Arkalov, Bolduc, Brule, Hedberg, McMillan, Mertl, Pare, Perkovich, Zanoški).

>>Trener Medveščaka Dwyer produžio ugovor s Medvjedima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije