Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠNICA PH

Rukometaši OŠ 'Zamet' prvaci Hrvatske

Rukomet
30.04.2013.
u 22:02

Druženju se odazvao i ministar Jovanović i podijelio medalje osnovnoškolskim rukometnim prvacima

Mladi sportaši, učenici osnovnih škola iz svih krajeva Hrvatske okončali su natjecanja na Završnici državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske. Nakon dva dana nadmetanja u Poreču, Rijeci i Umagu podijeljene su medalje u 11 sportova u konkurenciji djevojčica i dječaka. Natjecanje je završeno finalnim susretom rukometaša u kojem smo dobili i posljednjeg prvaka države. Učenici osnovne škole Zamet iz Rijeke novi su prvaci države u rukometu za dječake. Finalnom susretu, koji je održan i Intersport centru u Zelenoj laguni, prisustvovali su gotovo svi mladi sportaši, njih oko 1000.

Pozivu Hrvatskog školskog saveza da prisustvuje susretu, rado se odazvao ministar znanosti, obrazovanja i sporta, gospodin Željko Jovanović. Ministar je sa zadovoljstvom državnim prvacima u rukometu, učenicima OŠ Zamet, podijelio zlatne medalje, a nakon podjele medalja ostao u društvu sportaša i pogledao svečanost zatvaranja natjecanja uz prigodan zabavni program.

Natjecanja na Završnici državnog prvenstva nastavljaju se u srijedu 1. svibnja kada u Poreč dolazi 870 srednjoškolaca i srednjoškolki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije