Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biciklizam

Rogina produžio ugovor s Adria Mobilom

radoslav rogina (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/5
28.10.2016.
u 12:51

Svoju vjernost Adria Mobilu produžio je i 38-godišnji Slovenac Jure Golčer koji je najavio da će mu sljedeće sezona biti posljednja u profesionalnoj karijeri.

 Jedan od najiskusnijih hrvatskih biciklista 37-godišnji Radoslav Rogina i sljedeće će sezone voziti za najbolju slovensku momčad Adria Mobil, s kojom je produžio suradnju za još najmanje godinu dana, objavila je slovenska agencija STA.

"Već šesti put zaredom produžujem ostanak u Adria Mobilu i zahvaljujem se vodstvu ekipe koje mi još uvijek vjeruje. Raduje me što ću i dalje biti članom tako uređene momčadi i jedva čekam početak nove sezone", izjavio je aktualni hrvatski cestovni prvak i dvostruki olimpijac Radoslav Rogina povodom potpisivanja novog ugovora.

Svoju vjernost Adria Mobilu produžio je i 38-godišnji Slovenac Jure Golčer koji je najavio da će mu sljedeće sezona biti posljednja u profesionalnoj karijeri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije