Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNI Harting

I šef MOO-a Thomas Bach dio je doping sustava

Thomas Bach
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.07.2016.
u 00:30

- S ovakvom odlukom i Bach je postao dio doping sustava. Ja se sramim Thomasa Bacha i cijela priča je jadna - bio je vrlo oštar veliki atletski šampion Robert Harting

Nakon što je MOO odustao od kažnjavanja kompletnog ruskog sporta neodlaskom u Rio, iako postoje dokazi o sponziriranom dopingu od strane države, vrlo oštro reagirao je sportaš kojeg se smatra pojmom borbe za čisti sport. Trostruki svjetski prvak i aktualni olimpijski pobjednik u bacanju diska Nijemac Robert Harting pri tome se čak obrušio i na svog sunarodnjaka, predsjednika MOO-a, Thomasa Bacha.

- S ovakvom odlukom i Bach je postao dio doping sustava. Ja se sramim Thomasa Bacha i cijela priča je jadna - bio je vrlo oštar veliki atletski šampion.

>> MOO: 45 novih slučajeva dopinga, čak 23 su medaljaši

Komentara 1

Avatar stef99
stef99
18:10 30.07.2016.

On je i na plaći NATO kvarnjaka, kao i naša Barbika, .... kud amer oko tud oni poskokom, ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije