Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ledena dvorana

Rekordnih 600 klizačica na Trofeju Zagrebačkih pahuljica

Zagrebačke pahuljice
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
14.02.2017.
u 00:11

U dva dana natjecanja u šest uzrasnih kategorija u Ledenoj dvorani će nastupiti 31 ekipa iz devet zemalja svijeta - Australije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Italije, SAD-a, Švedske, Finske i Hrvatske. Bit će to rekordan broj ekipa na Trofeju, osam više negoli 2003. godine kada ih je nastupilo 23

Zagreb i Ledena dvorana Doma sportova predstojećeg vikenda, 18. i 19. veljače, ugostiti će novo veliko klizačko natjecanje, jer je na rasporedu 14. izdanje Trofeja Zagrebačkih pahuljica u sinkroniziranom klizanju, koji će u glavni grad dovesti više od 600 klizačica, odnosno oko 1.200 stranih gostiju.

U dva dana natjecanja u šest uzrasnih kategorija u Ledenoj dvorani će nastupiti 31 ekipa iz devet zemalja svijeta - Australije, Austrije, Njemačke, Mađarske, Italije, SAD-a, Švedske, Finske i Hrvatske. Bit će to rekordan broj ekipa na Trofeju, osam više negoli 2003. godine kada ih je nastupilo 23.

Ove godine nastupit će i sedam ekipa svih uzrasta Zagrebačkih pahuljica, predvođene seniorskom reprezentacijom Hrvatske kojoj će ovo biti jedna od glavnih provjera za Svjetsko prvenstvo u travnju u Colorado Springsu.

U Zagreb su još u subotu došle dvije australske ekipe koje su nedjelju iskoristile za posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera, a ljepote Lijepe naše poželjelo je vidjeti i niz drugih ekipa i njihovih brojnih navijača.

Ovo natjecanje, koje će biti i 20. rođendan kluba Zagrebačke pahuljice i sinkroniziranog klizanja u Hrvatskoj, ujedno će biti 17. uzastopna sezona organiziranja velikih međunarodnih natjecanja u ovom sportu u Zagrebu i do sada su na tim natjecanjima sudjelovale 142 ekipe iz 24 zemlje i više od 10.000 klizačica.

Natjecanje u subotu, 18. veljače, starta u 16 sati svečanim otvaranjem, dok nedjeljni program kreće u 15 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije