Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski savez Grada Zagreba

Proglašenje sportaša Zagreba za 2016.

sportaš Zagreba
Foto: PR FOTO
1/3
09.12.2016.
u 16:36

Sreća, mnogima danas zagonetna, ali velikoj većini itekako potrebna, pored zdravlja i ljubavi, sastavni je dio gotovo svih adventskih želja i čestitki. Iskreno ju želimo onima koje poštujemo, kojima smo zahvalni. Razlog zbog kojega sportaši zrače srećom, onom istom kakvu želimo svima koje volimo, leži u njihovoj unutarnjoj snazi, osobini da izađu iz okvira prosječnosti, svojstvenoj hrabrosti da slijede svoje srce, svoje životne i sportske snove. Upravo s tom porukom Sportski savez Grada Zagreba želi izraziti zahvalnost i poštovanje svim građanima našega grada i to na način da im omogući druženje sa zagrebačkim sportašicama i sportašima, od osvajača odličja na olimpijskim igrama i najuspješnijih sportaša osoba s invaliditetom, do legendi zagrebačkog sporta, sportskih velikana, ikona slavne zagrebačke sportske povijesti.

Svečanost proglašenja na kojemu će Sportski savez Grada Zagreba nagraditi najbolje zagrebačke sportašice i sportaše održat će se na adventskoj pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine s početkom u 17.30.  

Bit će to trenuci odavanja priznanja najuspješnijim sportašima Zagreba koje je vjera u snove dovela do olimpijskih odličja.

Atmosferu na glavnom zagrebačkom Trgu pod voditeljskom palicom Ivana Blažička zagrijat će niz drugih događaja poput druženja s osvajačima olimpijskih medalja s kojima će građani moći napraviti selfie, ugrabiti kalendar s njihovim potpisima, zabaviti se uz duhovite glazbeno - sportske interpretacije Luke Bulića, te na taj način zaključiti izuzetno uspješnu zagrebačku sportsku godinu.

Koje su to najbolje sportašice i sportaši, najbolja sportska posada, muška i ženska sportska ekipe, te dobitnici posebnih priznanja u kategoriji sportaša s invaliditetom, saznat će se u večernjim satima 15. prosinca.

Ono što je već danas sigurno jest to da će Zagrepčanke i Zagrepčani te večeri uživati u sjajnoj atmosferi obogaćenoj sportskom energijom, emocijama adventa i duhom zajedništva na središnjem zagrebačkom trgu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije