Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej

Priključite se virtualnom tryout kampu i osvojite sezonsku ulaznicu za Medveščak

Medveščak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
27.07.2016.
u 19:29

Svojom kreativnošću impresioniraj Gorana Bezinu i Nathana Perkovicha i dokaži da upravo ti možeš najvatrenije bodriti Medvjede s tribina.

Želiš se zabaviti, putovati i pritom osigurati da jedno mjesto u Ledenoj dvorani uvijek čeka na tebe? Prijavi se na virtualni tryout kamp za navijače, svojom kreativnošću impresioniraj Gorana Bezinu i Nathana Perkovicha i dokaži da upravo ti možeš najvatrenije bodriti Medvjede s tribina.

Zašto?

Jer je Medo Medveščak u suradnji s PAN-om ponovno u akciji, i želi se odužiti navijačima koji su mu pomogli pronaći najveći dio novih i starih prijatelja, igrača Medveščaka u novoj sezoni, i pritom osigurati da njegovi prijatelji imaju pravu podršku s tribina.

Kako?

Prijavi se. Jednostavno je:

- napiši tekst do 140 znakova ili snimi video do 30 sekundi s temom 'Zašto sam ja najnavijač Medvjeda' i sve zajedno pošalji na online.community@medvescak.com do 1. kolovoza u 23:59 sati.

- prijave mogu biti pojedinačne ili u timu do šest (6) osoba – vratar + 5 igrača. Ukoliko se prijavljuje tim, kao prijava se šalje 1 tekst do 140 znakova ili 1 video do 30 sekundi s temom 'Zašto smo mi najnavijači Medvjeda'

Što dalje?

Svi odabrani sudionici virtualnog tryout kampa morat će ispuniti četiri zadatka, za svaki će imati po 24 sata, a ukupno 12 navijača koji najbolje odrade sva 4 zadatka, prema sudu Gorana Bezine i Nathana Perkovicha, idu u veliko finale.

Bezine i Perkovicha?

Da, ova dvojica Medvjeda već dovoljno dugo su u igri da znaju prepoznati tko je spreman otići korak dalje i dati sve od sebe. Kada su čuli da Medo želi pronaći najnavijače, odmah su ponudili svoju stručnu pomoć. Njih dvojica će na temelju 4 zadatka svaki složiti svoj tim od šest navijača kojemu će postati treneri. Ta dva tima odmjerit će snage u finalu.

I dobro, gdje je putovanje?

Sudionike finala PAN i Medo 18. kolovoza vode na pripremnu utakmicu Graza i Medveščaka u Kapfenberg (pored Graza) gdje će na licu mjesta morati dokazati svoje navijačke sposobnosti.

Kako?

Glavni zadatak će biti podržavati i navijati za svog trenera, a igrači koji neće sudjelovati u igri na ledu, će ocjenjivati što svaki tim radi i proglasiti pobjednika.

Svakom članu pobjedničkog tima će na poklon biti darovana jedna (1) sezonska ulaznica, ukupno šest (6) ulaznica, dok će svaki član drugog tima koji je bio u finalu na dar dobiti po dvije (2) ulaznice za prvu KHL utakmicu sezone u Ledenoj dvorani (Medveščak – Soči; 29.08.).

Napomena: Svi prijavljeni sudionici moraju imati napunjenih 18 godina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije