Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagradni natječaj

Predloži transparent i osvoji karte za žensku utrku Vip Snow Queen Trophy 2015.

Snježna kraljica
Foto: Pixsell
1/3
22.11.2014.
u 20:12

Učenici svoje prijedloge mogu slati do ponedjeljka 24. studenoga do 10 sati, nakon čega će uslijediti izbor tri najbolja koji osvajaju i vrijedne nagrade.

U tijeku je nagradni natječaj za najbolji transparent za Snježnu kraljicu kojeg mogu predložiti svi učenici osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj, objavljen na Facebook stranici Vip Snow Queen Trophy.

Učenici svoje prijedloge mogu slati do ponedjeljka 24. studenoga do 10 sati, nakon čega će uslijediti izbor tri najbolja koji osvajaju i vrijedne nagrade. Tako autori najboljih transparenata dobivaju ulaznice za svoj razred za žensku utrku Vip Snow Queen Trophy koja se održava 4. siječnja 2015. godine na Sljemenu.

Uz to pobjednički natpis tiskati će se na transparentu ispred kojeg će službeni fotograf fotografirati autore natpisa i njihove razrede na dan utrke, a tiskani se transparent poklanja pobjedničkoj školi.  

Svi detalji sudjelovanja kao i pravila nagradnog natječaja nalaze se na: Facebook stranici Vip Snow Queen Trophy (http://on.fb.me/1AwL9Ri).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije