Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Poznati sportaš preminuo nakon što ga je loptica pogodila u vrat

Phillip Hughes
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
27.11.2014.
u 19:35

Šokirani liječnik kazao je da je zabilježeno manje od stotinu takvih slučajeva u povijesti, od čega samo jedan u kriketu

Australski kriketaš Phillip Hughes (25) preminuo je u bolnici od ozljeda koje je zadobio nakon što ga je u vrat pogodila loptica za kriket.

Hughes je u utorak u Sydneyu igrao na poziciji udarača kada ga je pogodila loptica pri brzini od 145 kilometara na sat. Hughes se onesvijestio te je prevezen u bolnicu gdje mu je ustanovljeno pucanje vratne krvne arterije, što je dovelo do fatalnog krvarenja u mozgu.

Šokirani liječnik kazao je da je zabilježeno manje od stotinu takvih slučajeva u povijesti, od čega samo jedan u kriketu.

>> PETA traži zabranu lopti za kriket

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije