Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLF

Pogodak za pamćenje: Pogledajte kako je sa 150 metara pogodio rupu

sergio garcia
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
19.07.2014.
u 10:15

Španjolčevu potezu, točnije pogotku druge rupe nakon dugog leta loptice divi se cijeli svijet.

Španjolski golfer Sergio Garcia još uvijek čeka na prvu veliku pobjedu na Touru, no u petak upravo je on bio priča dana na British Openu u Hoylakeu. 

Naime, njegovu potezu, točnije pogotku druge rupe nakon dugog leta loptice divi se cijeli svijet. Sjajno je pogodio gađavši sa udaljenosti od 150 metara.

- Nije važno na kojem će mjestu završiti Garcia. Zaostaje za vodećima, ali on je ostvario pogodak za pamćenje. A u odnosu na prethodna pojavljivanja na turniru promijenio je i svoj 'banana' stil odijevanja na bolje - našalili su se na Garcijin račun izvjestitelji s turnira.

>>Niko Kovač: Golf je sjajan za opuštanje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije