Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U ARGENTINI

Pobijedio na polumaratonu, srušio se na dodjeli medalja i preminuo

Hitna pomoć
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
22.04.2014.
u 09:31

Prilikom dodijele medalja nakon polumaratona u Cordobi srušio se pobjednik utrke Ezequiel Ponce (27) te je preminuo na licu mjesta.

Velika tragedija dogodila se nakon polumaratona u argentinskom gradu Cordobi. Naime, prilikom dodjele medalja srušio se pobjednik utrke Ezequiel Ponce (27) te je preminuo na licu mjesta.

- Imali smo tri vozila hitne pomoći na utrci. Jedno vozilo je bilo u blizini, ali liječnici nisu mogli ništa učiniti. Mogli su samo konstatirati smrt - rekao je glasnogovornik utrke Jacinto Prado za AFP.

Liječnici još nisu otkrili koji je razlog smrti.

Da stvar bude gora, u bolnici su nakon utrke završila i preostala dva natjecatelja koja su bila na postolju, međutim njihovo stanje nije kritično.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije