Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riskirala život

Playboyeva zečica objavila video koji je podijelio svijet: 'Ne mogu vjerovati da sam to napravila!'

Viki Odintkova
Foto: Instagram
1/9
17.02.2017.
u 09:15

- Još ne mogu vjerovati da sam to napravila. Svaki put kada pogledam video, dlanovi mi se oznoje

Viki Odintkova, ruska ljepotica, ovih je dana u središtu pozornosti. Djevojka vozača Formule 1 Fernanda Alonsa uživa u luksuzu koji joj pruža penthouse u Dubaiju, ali u čarima koje joj pruža život.

Ova ruska manekenka i bivša Playboyeva zečica, naime, obožava adrenalin pa se bavi i nekim ekstremnim sportovima. Ipak, ono što je napravila prije nekoliko dana izazvalo je prilično burne reakcije. Viki se bez ikakvog osiguranja nagnula s ruba nebodera, samo ju je jednom rukom držao fotograf.

- Još ne mogu vjerovati da sam to napravila. Svaki put kada pogledam video, dlanovi mi se oznoje, napisala je ruska manekenka na Instagramu, no neki su joj zamjerili ovakvu objavu. Među 3 milijuna obožavatelja koji ju prate na Instagramu, našlo se puno onih koji su osudili takav njezin potez.

Smatraju da je bespotrebno riskirala i dovela svoj život u opasnost, ali najviše ih smeta to što je loš primjer mladima koji prate njezine objave na društvenim mrežama...

>>Što vi mislite, je li Viki pretjerala? Svoj odgovor možete dati u našoj anketi na dnu članka...

>>Wagsice su za nju 'male bebe': Slavni sportaš zbog nje ostavio ženu, a ona živi kao kraljica

 

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova)

Komentara 9

PA
Paket
09:30 17.02.2017.

Dobraaaaaaaaaaaa

DI
Diesel
09:25 17.02.2017.

Uh, ove Ruskinje su prave koke.

MM
mm555555
10:03 17.02.2017.

Da i mene fotošopira dobar majstor, i ja bi bio "dobra riba". Pogledajte koliko su joj dulje noge nego na snimku. Pa tako sve pomalo i onda avijon, a na snimku i nije baš...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije