Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2008. i 2022.

Peking prvi domaćin ljetnih i zimskih OI

Peking
Zeljko Lukunic/PIXSELL
31.07.2015.
u 14:12

Peking je domaćin Ljetnih olimpijskih igara bio 2008. pa će tako postati prvi grad koji će organizirati zimske i ljetne olimpijske igre.

Peking, glavni grad Kine, izabran je za domaćina Zimskih olimpijskih igara 2022. godine, odlučeno je na kongresu Međunarodnog olimpijskog odbora u malezijskom Kuala Lumpuru.

MOO je birao između Pekinga i kazahstanskog Almatija. Kineska prijestolnica na kraju je dobila 44 glasa naprema 40 Almatija.

Peking je domaćin Ljetnih olimpijskih igara bio 2008. pa će tako postati prvi grad koji će organizirati zimske i ljetne olimpijske igre.

>> Predsjednik MOO-a oduševljen novim sportom

Komentara 1

FI
Fisherman
10:42 01.08.2015.

Opet je netko potrpao kuverte u dzep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije