Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon o sportu

Pametno: Štiti li ministar huligane u loži?

Poznati u Bordeauxu
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
28.06.2016.
u 20:58

Nakon što je Hrvatskom nogometnom savezu prešutno odobreno nepoštivanje izmjena i dopuna Zakona o sportu, sada nova provokacija – ministar Šustar odlučio se za postupak potpunog ukidanja Zakona

Stranka Pametno osuđuje čitav niz gafova od strane ministra obrazovanja i sporta, među kojima je i posljednja najava ukidanja Zakona o sportu.

Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti:

Nakon što je Hrvatskom nogometnom savezu prešutno odobreno nepoštivanje izmjena i dopuna Zakona o sportu, sada nova provokacija – ministar Šustar odlučio se za postupak potpunog ukidanja Zakona. Zašto to radi, za čiji interes? Štiti li i on i njegovo ministarstvo huligane u loži? Umjesto razgovora sa stručnjacima i ostalim dionicima u sportu, inzistiranju na primjeni zakona, pružanja primjera mladima te aktivnog rada na odgoju i obrazovanju, ovakvim načinom rada možemo, nažalost, očekivati novo propadanje sporta u Hrvatskoj. Ministar je prvo zaustavio kurikularnu reformu, svojim neradom gubi prilike za povlačenje novaca iz EU fondova, zaboravio na nagradu Luka Ritz, sada ukida Zakon o sportu, gaf za gafom – poručuju iz stranke Pametno.

Pametno će biti odgovorno i beskompromisno prema Zakonu o sportu, osigurat će nastavak kurikularne reforme, jednaka prava za sve, bez pogodovanja pojedinačnim interesima.

>>'Koliko mi je neugodno zbog huligana, toliko mi je neugodno zbog ljudi koji sjede u svečanoj loži'

>>Evo tko je od poznatih našao svoje mjesto na tribinama u Bordeauxu

Komentara 12

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:50 29.06.2016.

Stranka pametno iz Splita ?! Ma dajte molim vas.

AN
antijugoslavencina
05:01 29.06.2016.

STITE LI PODREPIC I OSTOJA ORJUNASE U POLICIJI?

RI
rikavac
22:30 28.06.2016.

Sta mozes ocekivat od domoljuba kad si domoljubi u lozi HNS kriminalci mora ih neko zastiti.Hrvatska je raj za kriminalce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije