Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTVARNE BROJKE

Ovogodišnji Super Bowl najgledaniji u povijesti!

Super Bowl
Foto: Reuters
1/14
09.02.2016.
u 16:30

Iz CBS-a su naveli kako se brojka od 167 milijuna odnosi samo na televizijske gledatelje, bez onih koji su utakmicu gledali putem interneta ili mobilnog telefona.

Američka televizijska postaja CBS objavila je kako je nedjeljni 50. "Super Bowl", dvoboja između Denver Broncosa i Carolina Panthersa (24-10) bio najgledaniji događaj u televizijskoj povijesti, njihov prijenos sa Levi's stadiona u Santa Clari gledalo je čak 167 milijuna Amerikanaca.

Dosadašnji rekord držao je 47. "Super Bowl" između Baltimore Ravensa i San Francisco 49ersa iz New Orleansa 2013. godine kada je napetu završnicu gledalo 164.1 milijuna Amerikanaca.

Iz CBS-a su naveli kako se brojka od 167 milijuna odnosi samo na televizijske gledatelje, bez onih koji su utakmicu gledali putem interneta ili mobilnog telefona.

>> Denver iznenadio Carolinu i osvojio Super Bowl, Šerif Manning upisao se u povijest

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije