Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajni rezultati

Ovo su najveći uspjesi hrvatskog sporta u 2014.

Sandra Perković i Ana Šimić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
30.12.2014.
u 15:41

Domagoj Duvnjak proglašen je početkom godine najboljim rukometašem svijeta, Ivica Kostelić osvojio je još jednu olimpijsku medalju, a naši nogometaši bili su nositelji igre u svojim klubovima...

Hrvatska je poznata kao mala zemlja koja ostvaruje vrhunske sportske rezultate, a tako je bilo i u 2014. godini. Tijekom cijele godine mogli smo se veseliti ogromnim uspjesima, a sada se prisjećamo onih koji su nam tu radost donijeli...

Primjerice, Domagoj Duvnjak proglašen je početkom godine najboljim rukometašem svijeta, Ivica Kostelić osvojio je još jednu olimpijsku medalju, a naši nogometaši bili su nositelji igre u svojim klubovima. ABA liga donijela nam je hrvatski finale, Sandra Perković okitila se zlatom, a Marin Čilić iznenadio je svijet osvajanjem US Opena.

Prisjetite se najvećih uspjeha...

Komentara 3

LU
lukateli1
09:46 09.01.2015.

J__i ga! Gdje su one sestre iz Splita? Zar nisu i one nesto osvojile? Gdje su nasi fantasticni gimnasticari? VL, sta se desava s vasim novinarima?

DU
Deleted user
19:38 14.07.2015.

Sandra Perković, bacačica nad bacačicama! Svaka joj čast! No, shvaćam da joj treba svaka kuna, jer takvi sportovi kod nas su marginalizirani , ali se ipak ne bi trebala slikati s Banditićem! Moglo bi joj se poslije predbacivati!

Avatar rakun19
rakun19
16:22 30.12.2014.

2015?! ona nam tek dolazi, mislite valjda u 2014?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije