Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stolni tenis

Održan turnir pripadnika nacionalnih manjina Grada Zagreba, pobjednik je Zdenek Pacola

Stolni tenis
Foto: Zoltan Balaž Piri
1/4
27.03.2017.
u 11:43

Najboljima je nagrade dodijelila osobna izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Bogdanka Srdić Vulpe, zastupnica u Gradskoj skupštini Grada Zagreba

Natjecanje u stolnom tenisu za pripadnike nacionalnih manjina Grada Zagreba održano je 26. ožujka. Organizatori su bili Koordinacije vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Grada Zagreba, Stolnoteniski savez Grada Zagreba i Turistička zajednica Grada Zagreba. 

Ovo je već četvrti turnir u stolnom tenisu u organizaciji Koordinacije. Na natjecanju su sudjelovali pripadnici bugarske, bošnjačke, češke, mađarske, makedonske, njemačke, slovačke i slovenske nacionalne manjine. 

Najboljima je nagrade dodijelila osobna izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba Bogdanka Srdić Vulpe, zastupnica u Gradskoj skupštini Grada Zagreba. Prvo mjesto je osvojio Zdenek Pacola, drugo mjesto Rafael Kotrle, a na trećem mjestu je završio Hajro Safić. 

Na natjecanju su sudjelovale i dvije dame, a jedna od njih Dunja Čakanić je osvojila odlično 4. mjesto. Posebnu nagradu je dobio i Patrik Kotrle, najmlađi sudionik turnira.

>>Kakav talent! Devetogodišnjak oduševio u Zagrebu i osvojio zlato!

>>Stolnoteniske legende oduševile mlade nade: Ovakvi kampovi trebaju biti češće

Komentara 2

DU
Deleted user
07:19 28.03.2017.

a eleganci?

LU
lukivoda
15:55 27.03.2017.

Pupi nije nastupil zbog ozljede ili on nije nacioalna manjina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije