Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve su iznenadili

Odbojkaši se umalo potukli, a onda su napravili nešto neočekivano

Japanci
Foto: Screenshot/You Tube
1/3
30.03.2017.
u 20:53

Na All-Star utakmici japanske lige odbojkaši suparničkih momčadi Yu Yamamoto (24) i Takuya Takamatsu (29) umalo su se potukli

Iz Zemlje izlazećeg sunca dolazi nesvakidašnja scena s jedne odbojkaške utakmice. Na All-Star utakmici japanske lige odbojkaši suparničkih momčadi Yu Yamamoto (24) i Takuya Takamatsu (29) umalo su se potukli.

Nakon jednog poena i provokacije počelo je njihovo naguravanje. I kada su svi pomislili kako će njihov bliski susret završiti razmjenom udaraca oni su odlučili - poljubiti se.

>>Smijeh do suza u reprezentaciji: Pogledajte što je morao napraviti mladi dinamovac!

Komentara 2

ME
melinda
21:06 30.03.2017.

Dogovor prije utakmice

MO
mobitel20
07:22 31.03.2017.

Obicna propaganda koja nema veze sa sportom. Promidzba sporta nema prodju, nego se koristi za propagandu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije