Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi broj izlazi 19. ožujka

Od subote - MAXimum sporta i zabave uz novi sportski tjednik MAX

MAX
Večernji list
15.03.2011.
u 11:39

Od ove subote, 19. ožujka, na dan derbija Dinamo - Hajduk, i svake sljedeće subote, budite u središtu sportskih događanja uz novi sportski tjednik MAX!

Novi tjednik možete pronaći od subote na svim kioscima za samo 7,99 kn ili u posebnoj subotnjoj ponudi za samo 4,99 kn uz Večernji list!

Ne propustite najbogatiji sportski tjednik na čak 64 stranice velikog formata!

Vi u SportMAX-u - šaljite nam slikeeeee!!!

Imate li fotografiju gdje pozirate pored poznatog sportaša? Ili s nekog sportskog događanja, makar se radilo o prijateljskoj utakmici na livadi u susjedstvu ili jednostavno bilo kakvu zanimljivu fotku koja je na bilo koji način vezana uz sport, pošaljite ju na sport@vecernji.net s naslovom „SportMAX – fotonatječaj“. Najbolje fotografije bit će objavljene u novom sportskom tjedniku MAX i na Sportalu!

Ključne riječi

Komentara 3

PA
Pavel123
11:53 15.03.2011.

Mislim da niš od toga... SN Revija je umrla prirodnom smrću prije 24-25 godina....

EM
emin
00:04 17.03.2011.

hrabrost ili ludost internet je potpuno zgužvo papir tako da....

MR
mramorna
05:12 18.03.2011.

Izgubili ste i nemate dopisnike (novinare) s terena iz malih gradova i mjesta. Tzv. \"veliki \" sportovi i klubovi nisu toliko interesantni jer se pojavljuju opširno u svim medijima, dok iz malih sredina i mali sportovi su intertesantni građanima ii ljudima oko tih klubova. No, kako to napraviti bez dopisnika iz baze. Sportvi i događaji iz Regija , osmrtnice, ...,prodaju novine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije