Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OD 4000 SUDIONIKA

Očekuje se rekordan broj sudionika na krosu SN-a

Kros SN
Željko Lukunić/Pixsell
14.04.2011.
u 14:09

Na nedjeljnom krosu Sportskih novosti organizatori očekuju više od 4 tisuće sudionika.

Do sada je prijavljeno preko 3 tisuće učenika i učenica osnovnih i srednjih škola, a očekuje se i oko tisuću studenata iz Zagreba, Rijeke i Zadra. Zbog troškova su mnogi odustali od sudjelovanja, tako da je škola iz Imotskog jedina sudionica s juga u konkurenciji osnovnih i srednjih škola.

S natjecateljima će se družiti i uručiti im nagrade mnogi vrhunski sportaši poput člana stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije Nikole Jurčevića, bivšeg tenisača Marija Ančića, bivšeg plivača Gordana Kožulja, bivšeg vaterpoliste Dubravka Šimenca, stolnotenisača Zorana Primorca, rukometaša Zagreba i hokejaša.

Za zabavni program bit će, između ostalih, zadužen i prošlogodišnji sudionik šoua Hrvatska traži zvijezdu Vilibald Kovač.

Zainteresirani se mogu prijaviti do početka natjecanja u 10 sati, a potrebna im je potvrda škole ili fakulteta o svom statusu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije