Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD SUBOTE NA KIOSCIMA

Novi Max! otkriva: Ante Ćorić u Real Madrid ili Bayern!

Tjednik Max!
Tjednik Max!
08.05.2015.
u 17:23

Mamić priprema prodaju supertalenta Ante Ćorića i već je stupio u kontakte s Realom i Bayernom!

Novi broj sportskog tjednika Max! u subotu, 9. svibnja otkriva da je na pomolu senazcionalni transfer koji bi po visini mogao srušiti sve dosadašnje iz Hrvatske: Modrićev, Eduardov, Kovačićev... Mamić priprema prodaju supertalenta Ante Ćorića i već je stupio u kontakte s Realom i Bayernom!

U velikom intervjuu za Max! Rijekin trener Matjaž Kek, prvi u Hrvatskoj koji je dobio ovlasti menadžera engleskog tipa, otvoreno priznaje: "Precijenili smo pojačanja koja smo doveli na Kantridu, to nam je najveća pogreška!"

Otvoreni Max! intervju dao je Ivica Križanac, bivši vatreni, a sadašnji sportski direktor Splita. Križanac tvrdi: "Kovačeva Hrvatska jača je i od brončanih iz Francuske '98.!"

U ekskluzivnom intervjuu za Max! Marko Popović, jedini hrvatski košarkaš s dva osvojena trofeja u Eurokupu, najavljuje: "Želim ponovo igrati za Hrvatsku na Eurobasketu pred našom publikom, u kontaktu sam s izbornikom Perasovićem.

Max! uoči najave novog obračuna Cro Copa i Minotaura podsjeća na njihov veliki meč prije 12 godina u Japanu. I Mirko jedva čeka taj revanš, a svi iz njegovog tabora poručuju: "Minotaur sad ne bi imao nikakve šanse protiv Filipovića!"

Max otkriva čudesnu priču o MMA borcu iz Dubrave Ivanu Gluhaku koji je svjetski fenomen: kao mali teško je obolio i bio prikovan za invaldiska kolica, a danas je vrhunski nokauter u ringu.

Max! donosi i ekskluzivni intervju s Varaždincem Kristijanom Đurasekom, skromnim i upornim biciklistom koji se vinuo do svjetskog vrha i trijumfa na Utrci oko Turske.

Max! predstavlja još jednog senzacionalnog talenta iz Zagorja - mladog motoristu Martina Vugrinca koji je kao prvi Hrvat nastupio među svjetskim zvijezdama na Moto GP-u.

Svake subote Max! predstavlja najbolje nogometne škole u Hrvatskoj, ovaj puta vrhunski posloženi pogon u drugoligašu NK Gorici, a samo Max! u svakom broju donosi nove spizode kultnog stripa Nipper.

Samo uz Max! u povodu 25-godišnjice nikad odigrane utakmice Dinamo - C.zvezda osvojite dokumetarni DVD i knjižicu "Domovinski rat počeo je na Maksimiru".

Osvojite uz Max! i 50 ulaznica za najveći hrvatski derbi Dinamo - Hajduk, 16. svibnja!

Foto: Tjednik Max!

>> Nevjerojatna priča: Od invalidskih kolica do nokautera!

Komentara 1

DU
Deleted user
19:04 08.05.2015.

Stvarno je izvanredan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije