Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbojka

Ništa od dogovora: Barač izbacio Žukovskog i odvjetnika

23.10.2014.
u 08:30

Zdeslav Barač je želio sam, prijateljski, porazgovarati sa Žukovskim, ali igrač je došao s odvjetnikom, što je bilo potpuno neočekivano

Ništa od dogovora Zdeslava Barača, predsjednika Hrvatskog odbojkaškog saveza i Timofeja Žukovskog, još uvijek reprezentativca Hrvatske. Naime, nakon što je kažnjen sa šest mjeseci zabrane igranja i novčanom kaznom od gotovo 50.000 kuna, Žukovski je pozvan na razgovor u Savez. U međuvremenu mu je talijanski klub Molfetta raskinuo ugovor koji sigurno nije bio mali. I Žukovski je prihvatio poziv i došao je s dobrim namjerama. Ali, pogriješio je što je došao s odvjetnikom Tomislavom Grahovcem.

- Odmah na ulazu Barač me pitao zašto sam došao. Rekao sam mu da zastupam Žukovskog. Na to je rekao da je na razgovor zvao samo Žukovskog i da nemam ja tu što tražiti - kaže Tomislav Grahovac.

I što se onda dogodilo?

- Pitao sam ga znači li to da nisam dobrodošao i da ne mogu biti na razgovoru. Kada mi je potvrdno odgovorio, nije imalo smisla više govoriti. Žukovski mu je rekao da ne želi razgovarati bez prisutnosti odvjetnika pa smo obojica napustila prostorije Saveza - ispričao je Grahovac, dodavši:

- Ako je bilo imalo dobre volje kod čelnih ljudi Saveza, onda ne vidim razlog zašto im je smetala prisutnosti odvjetnika.

Na razgovoru je bio, ali bez odvjetnika, Boris Zimankijevič, koji je podržao Žukovskog i zbog toga dobio istu kaznu. Njemu je rečeno da napiše žalbu pa će Upravni odbor Saveza odlučiti hoće li mu smanjiti kaznu. Zimankijevič je trebao ove sezone igrati za zagrebačku Mladost, koja je pola sezone ostala bez jednog od bitnijih igrača. Ako je uopće netko bitan za našu slabu ligu.

>> Žukovskom šest mjeseci neigranja i 50.000 kuna kazne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije