Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Nikolina bi rado skočila u bazen, ali izbor je u dvorani

Nikolina Jakšić
06.07.2015.
u 00:30

Okupljanje finalistica je u utorak, 7. srpnja, a u prekrasnom hotelu Sport i izletištu Petek djevojke će uživati četiri dana.

Predstavljamo četiri nove finalistice izbora Miss sporta Hrvatske, koji će se održati 10. srpnja u hotelu Sport u Ivanić Gradu.

Nikolina Jakšić (19) bavi se skokovima u vodu u kubu Medveščak.

- Žao mi je što izbor nije na bazenu pa da u talent showu pokažem jedan atraktivan skok - rekla je Nikolina.

Petra Paležac (22) igra odbojku u velikogoričkoj Azeni, a iza sebe već ima nekoliko godina iskustva iz najbolje španjolske lige. Lorin Nukić (18) dolazi iz Osijeka i bavi se natjecateljskim fitnessom, dok Paula Zrinjan (18) predstavlja Samobor i bavi se atletikom.

Okupljanje finalistica je u utorak, 7. srpnja, a u prekrasnom hotelu Sport i izletištu Petek djevojke će uživati četiri dana. U finalu će imati pet izlaza i talent show u kojem će prezentirati sport iz kojeg dolaze.

>>Ana ima sve naslove u rock'n'rollu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije