Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U punoj brzini

Za dlaku izbjegnuta tragedija: Avion zakačio kameru i srušio je pred gledalište

kamera
Foto: Eurosport screenshot
17.02.2017.
u 15:53

Srećom nitko nije ozlijeđen, a sve su snimile kamere Eurosporta.

Austrijanac Marcel Hirscher danas je postao svjetski prvak u veleslalomu nakon što je u petak na svjetskom prvenstvu u Sankt Moritzu bio najbrži ispred sunarodnjaka Rolanda Leitingera i Norvežanina Leifa Kristiana Haugena. Naš Filip Zubčić bio je 19. iako je prvu vožnju odvozio vrlo dobro te zauzeo 10. mjesto.

Tijekom natjecanja dogodila se i neobična nezgoda. Jedan avion koji je sudjelovao na aeromitingu srušio je kameru, a ona je pala u ciljnu ravninu pred gledalištem. Srećom nitko nije ozlijeđen, a sve su snimile kamere Eurosporta.

Na mitingu je sudjelovalo osam aviona koji su u jednom trenutku preletjeli skijalište izvodeći akrobacije. 

>>Hirscher zlatni u veleslalomu, Zubčić na 19. mjestu

>>Ida Štimac bez nastupa u slalomu

Komentara 1

LJ
ljutko
16:09 17.02.2017.

Avioni nad publikom čine vratolomije, to nije baš pametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije