Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pada u spustu

Natko Zrnčić-Dim teško se ozlijedio i završio natjecateljsku sezonu!

Natko Zrnčić-Dim
Foto: Pixsell
1/8
05.12.2016.
u 16:52

Za vrijeme pregleda utvrđeno je da je prednji križni ligament potpuno puknuo, nažalost više nego što je pokazao pregled magnetnom rezonancijom te je odmah odrađen zahvat rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta

Natko Zrnčić-Dim teško se ozlijedio i za njega je natjecateljska sezona završena! Vijest o Natkovoj ozljedi potvrdio je Hrvatski skijaški savez na svojoj internetskoj stranici.

"Nakon pada na prvom treningu spusta u francuskom Val d’Isereu prošlu srijedu i ozljede oba koljena te pregleda u Zagrebu kod službenih liječnika Hrvatskog skijaškog saveza dr. Igora Borića i dr. Miroslava Hašpla, Natko je danas podvrgnut artroskopskom pregledu lijevog koljena kod dr. Hašpla u Specijalnoj bolnici za ortopediju i traumatologiju Akromion u Krapinskim Toplicama.

Za vrijeme pregleda utvrđeno je da je prednji križni ligament potpuno puknuo, nažalost više nego što je pokazao pregled magnetnom rezonancijom te je odmah odrađen zahvat rekonstrukcije prednjeg križnog ligamenta", objavljeno je na stranici Hrvatskog skijaškog saveza.

Natko će po izlasku iz bolnice početi s rehabilitacijom u Termama Selce kod dr. Vlaste Brozičević, a naknadno će biti odlučeno o daljnjem tijeku rehabilitacije.

Komentara 6

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:45 05.12.2016.

Strašno i stravično jer bez Natka mi balkanci nemamo šanse da dojdemo do nekog 20. ili 30. mjesta u Svjetskom kupu nego čemo samo potišteni pratiti kako eurospki susjedi Slovenci rasturaju sa bračom Prevc i Ilkom Štuhec.

ZA
zambezi
17:07 05.12.2016.

Baš nema sreće. S obzirom da je mlad,mozda se uspije vratit,kao sto se i Kostelić vraćao još i jači.

Avatar Germanicus I
Germanicus I
21:49 05.12.2016.

Subotnji derbi između Barcelone i Reala za nas Slovence bio je posebno bolan......tri fanta iz Hrvaške igraju pred milijardom gledatelja a mi Slovenci se moramo zadovoljiti s nekim skakutalima na skijama kao što je neka Štuhec i Prevc!Zaista nemamo sreće!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije