Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVICA TUCAK:

Nadamo se da je stigao kraj pehovima i ozljedama koje nas prate

Vaterpolo
Foto: Promo
1/5
14.04.2014.
u 17:32

- U polovičnom smo sastavu, no idemo ostvariti najbolji mogući rezultat. Priliku će dobiti i neki igrači sa šireg popisa što će nam biti odlično za dodatna uigravanja - izjavio je Ivan Buljubašić.

Hrvatski vaterpolisti otputovali su danas u Mađarsku gdje ih očekuje uzvratna utakmica FINA Svjetske lige. Sutra će u Pečuhu, u utakmici bez rezultatskog imperativa, pokušati ostvariti što bolji rezultat.

Hrvatska je prethodno izgubila šanse na odlazak na Finalni turnir FINA Svjetske lige u Dubai, a uzvratnu će utakmicu iskoristiti za uigravanje ususret Europskom prvenstvu koje se ovoga ljeta također igra u Mađarskoj.

- Obzirom na rezultatsku nebitnost, iskoristit ćemo ovu utakmicu kako bismo dali priliku mladim igračima i vidjeli na što možemo računati u bliskoj budućnosti za neke od sljedećih akcija. Prvi puta smo pozvali u reprezentaciju ljevorukog Zovića za kojeg smatramo da je svijetla budućnost hrvatskog vaterpola, a debitirat će i Buha iz POŠK-a. Ovo je prilika da u ovakvoj utakmici pokažu što možemo očekivati od njih - izjavio je izbornik Ivica Tucak i dodao:

- Idemo prema kraju klupske sezone, a ono što nas sve veseli je zdravstveno stanje Sandra Sukna kojeg ćemo gotovo sigurno imati na Europskom prvenstvu. Moramo vidjeti što je s ozljedom Andra Bušlje te se nadamo da je ovim pehovima i ozljedama koje nas prate cijelu godinu kraj. Od 08. do 14. lipnja, okupljanjem u Šibeniku, započet ćemo pripreme za predstojeće Europsko prvenstvo!

Foto: Promo

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u Mađarskoj će igrati Marko Bijač i Petar Selem, te Luka Lončar i Ivan Krapić, Ivan Buljubašić, Ante Visković, Maro Joković, Ante Vukičević, Petar Muslim, Luka Bukić, Antonio Buha i Domagoj Zović.

- Ovo će biti utakmica bez rezultatskog imperativa. U polovičnom smo sastavu, no idemo ostvariti najbolji mogući rezultat. Priliku će dobiti i neki igrači sa šireg popisa što će nam biti odlično za dodatna uigravanja - izjavio je Ivan Buljubašić i dodao:

Na prvenstvu imamo izuzetno tešku skupinu, no ako želimo osvojiti medalju, moramo proći skupinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije