Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU IH NATJECANJA

Na svečanom otvaranju Olimpijskih igara neće biti Udea, Pejčić, veslača...

Filip Ude
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/6
05.08.2016.
u 11:58

Košarkaši i rukometaši imali su tu sreću da svoje prve utakmice igraju u nedjelju, drugog dana Igara, pa nema zapreka da se ne pojave u mimohodu na slavnoj Marakani.

U hrvatskoj povorci prigodom svečanog otvaranja Olimpijskih igara zbog sportskog programa koji ih čeka već prvog dana natjecanja neće biti gimnastičara Filipa Udea, biciklista Đuraseka i Kvasine, boksača Hrvoja Sepa, streljačica Pejčić i Gustin, veslača Martina i braće Sinković, ali ni kompletne vaterpolske reprezentacije osim kapetana Josipa Pavića koji će, unatoč ranoj utakmici u subotu (10.20) protiv Amerikanaca, nositi hrvatsku zastavu na otvaranju Igara. Košarkaši i rukometaši imali su tu sreću da svoje prve utakmice igraju u nedjelju, drugog dana Igara, pa nema zapreka da se ne pojave u mimohodu na slavnoj Marakani. 

Pretpostavljamo da na otvaranju neće biti niti Borne Ćorića kojem je ždrijeb dodijelio da igra s Francuzom Simonom već u subotu, za razliku od Marina Čilića koji će protiv Bugara Dimitrova zaigrati u nedjelju, baš kao i Ana Konjuh protiv Njemice Beck. 

Poluteškaš Hrvoje Sep borit će se u subotu u prvom kolu protiv Egipćanina Arabyja, dok je superteškašu Filipu Hrgoviću ždrijeb namijenio Turčina Demirezena, s kojim se bori tek 13. kolovoza jer je u hrvatski boksač u statusu nositelja. 

Ime prve prepreke saznala je i naša jedina predstavnica u džudu Barbara Matić (do 70 kg). Ona će se u prvom kolu namjeriti na Portorikanku Mariju Perez, 21. džudašicu svijeta. Ako pak prođe u drugi krug, Splićanka će se namjeriti na trostruku svjetsku prvakinju Yuri Alvear (2011., 2013. i 2014.) inače brončanu s posljednjih Igara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije