Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetničko klizanje

Na Piruetu stiže lanjski pobjednik Denis Ten

Denis TenDenis Ten of Kazakstan performs his free program in the figure skating competition at the Sochi Winter Olympics Friday, February 14, 2014 in Sochi. THE CANADIAN PRESS/Paul ChiassonPaul Chiasson Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
28.11.2015.
u 07:00

Dolazak je potvrdio i Čeh Michal Brezina koji je prošle godine bio drugi u Zagrebu, baš kao i 2010. godine, i sigurno će tražiti svoju "treću sreću".

Na 48. Zlatnoj pirueti Zagreba, koja će se održati od 3. do 5. prosinca, nastupit će, potvrđeno je, još dvije velike svjetske zvijezde. U Ledenoj dvorani Doma sportova klizat će prošlogodišnji pobjednik Piruete, aktualni treći klizač svijeta i brončani sa Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, Kazahstanac Denis Ten.

Taj sjajni 22-godišnji klizač potječe iz obitelji koja je dio korejske manjine u Kazahstanu.

Dolazak je potvrdio i Čeh Michal Brezina koji je prošle godine bio drugi u Zagrebu, baš kao i 2010. godine, i sigurno će tražiti svoju "treću sreću". 

>>Na Zlatnu piruetu stiže aktualna olimpijska pobjednica Adelina Sotnikova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije