Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRI OSVAJAČA MEDALJA IZ RIJA

Na Hanžek stiže svjetska elita u bacanju kugle

Stipe Žunić
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
28.08.2016.
u 13:29

Na bacalištu pokraj fontana 5. rujna gledat ćemo olimpijskog pobjednika Amerikanca Ryana Crousera, koji je u Riju s 22.52 metra postavio olimpijski rekord, zatim njegovog sunarodnjaka Joea Kovacsa, olimpijskog viceprvaka, čiji je osobni rekord 22.56 m

Bacanje kugle na Hanžekovićevom memorijalu redovito je jedna od najjačih disciplina, a ove će godine biti jača nego ikad jer dolaze sva tri osvajača olimpijskih medalja iz Rija.

Na bacalištu pokraj fontana 5. rujna  gledat ćemo olimpijskog pobjednika Amerikanca Ryana Crousera, koji je u Riju s 22.52 metra postavio olimpijski rekord, zatim njegovog sunarodnjaka Joea Kovacsa, olimpijskog viceprvaka, čiji je osobni rekord 22.56 m, te osvajača brončane medalje Novozelanđanina Toma Walsha, objavili su u nedjelju organizatori zagrebačkog atletskog mitinga.

Walsh je u subotu pobijedio na mitingu Dijamantne lige u Parizu sa hicem od 22.00 metra, čime je popravio rekord Oceanije (21.62 m), koji je postavio lani u Zagrebu.

Na startnoj listi još su dvostruki olimpijski pobjednik  (2008. i 2012.) Poljak Tomasz Majewski, Kongoanac Franck Elemba, četvrtoplasirani iz Rija, dok hrvatske predstavnike predvodi Stipe Žunić, a tu su još i Nedžad Mulabegović te Filip Mihaljević.

Iz Bosne i Hercegovine dolaze Mesud Pezer i Kemal Mešić, a iz Srbije Asmir Kolašinac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije