Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT & SUPPORT PROJEKT

Multišportski dan Mladosti - saznajte sve informacije o sportovima

martin i valent sinković
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
27.04.2016.
u 14:26

Ovu subotu 30. travnja 2016. od 10:00 do 13:00 sati u organizaciji HAŠK Mladosti održati će se Multišportski dan Mladosti pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Taj događaj je ujedno i završni događaj Sport&Support projekta sufinanciranog od strane Europske unije koji HAŠK Mladost provodi u suradnji s EMCA (European Multisport Club Association) pod koordinacijom talijanskog sportskog društva S.S. Lazio iz Rima. Cilj cjelokupnog projekta je poticanje što većeg broja mladih da se bave sportom.

Naši partneri na tom događaju je i Zagrebačko dijabetičko društvo koje želi svojim članovima pokazati da dijabetes nije prepreka za bavljenje sportom već štoviše da je dijabetes lakše kontrolirati kada se baviš nekom tjelesnom aktivnosti. Također sport je oruđe za sprečavanje obolijevanja od dijabetesa tipa 2.

Na Multišportskom danu Mladosti sudjelovati će klubovi iz dvadesetak različitih sportova članova našeg društva. Posjetitelji će moći saznati sve informacije o sportovima pogledati demonstracije i sami se uključiti i isprobati svaki sport. Na događaju će biti prisutni osvajači srebrne olimpijske medalje i svjetski prvaci Martin i Valent Sinković, proslavljeni plivač Gordan Kožulj, seniori vaterpolo kluba Mladost te mnogi drugi sportaši članovi HAŠK-a.

Također će na događaju biti organizirane i dvije nagradne igre. U jednoj će posjetitelji moći osvojiti nekoliko mjeseci besplatnog treniranja u klubovima HAŠK-a, a u drugoj će sudjelovanjem u demonstracija prikupljati odgovore na pitanja o pojedinim sportovima te tako osvojiti razne prigodne nagrade.

Dan prije, 29. travnja 2016. s početkom u 17:00 na Kineziološkom fakultetu će se održati Diseminacijski seminar Sport&Support projekta koji će voditi članovi koordinacijskog tima iz S.S. Lazio i partnera projekta CONI Servizi (Talijanski olimpijski odbor).

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije