Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVIO SE U SPLITU

'Mislili smo da je Ivan Klasnić na aparatima, a on je ušao u kik-boks dvoranu i sve nas zadivio...'

Ivan Klasnić
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
30.09.2016.
u 11:49

Klasnić se sinoć pojavio u Splitu gdje je posjetio BMW motoklub Dalmacija te novouređenu dvoranu kik-boks kluba Terminator

Hrvatsku je proteklih dana rastužila vijest o zdravstvenom stanju Ivana Klasnića, no bivši hrvatski nogometaš je odlično raspoložen. I još uvijek je formi.

Sinoć se pojavio u Splitu gdje je posjetio BMW motoklub Dalmacija te novouređenu dvoranu kik-boks kluba Terminator. Splitski pustolov Željan Rakela ispričao je kako je bilo.

– Ivan je sve vrijeme bio nasmijan i dobro raspoložen. To nas je sve jako obradovalo jer smo, s obzirom na sve medijske napise, mislili da je čovjek na aparatima. Baš u vrijeme Ivanova posjeta s nama je boravio poznati brački vinar Saša Senjković, no Ivan je odolio prvoklasnim bračkim vinima i siru, te je cijelu večer pio sok. U kik-boks dvorani Ivan nas je sve zadivio jer je na vreći pokazao da se jako dobro snalazi i da mu boks nije stran – rekao je Rakela za Dalmacijanews.

Klasniću je nakon deset godina otkazao bubreg kojega mu je donirao otac pa ga zbog toga očekuje nova transplantacija. Za pomoć se ponudio i Srbin Branko Petković iz Krupnja koji bi našem nogometašu donirao svoj bubreg.

Dodajmo i da se Ivan Klasnić sada može prijaviti i na hrvatsku transplantacijsku listu. Naime, do prije mjesec dana na tu su listu mogli samo oni koji žive u Hrvatskoj, a sada mogu svi hrvatski državljani bez obzira na to gdje trenutačno žive. Za našeg nogometaša to je prilično dobra vijest i sigurno može ubrzati cijeli proces. Naime, kod nas se prosječno na bubreg čeka godinu dana, a u Njemačkoj sedam.

Komentara 6

Avatar dras32
dras32
12:11 30.09.2016.

Da me se krivo ne shvati, najiskrenije Ivanu želim da se oporavi i ovaj put. Ali je potpuno neodgovoran. Majka mu je dala bubreg koji je odbacio, pa otac, sad mu je nudio brat ali nije kompatibilan. Koliko ljudi će narušiti svoje zdravlje da on i dalje igra? Oporavi se Ivane i objesi kopačke na klin i živi mirno kao i ostali transplantirani.

PR
prarvat
12:32 30.09.2016.

mediji i stvarnost

MA
mariopermp1981
12:07 30.09.2016.

Pozdrav Ivanu iz Hercegovine i sto brzem ozdravljenju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije