Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedrenje

Mihelić napredovala na 15. poziciju

Tina Mihelić (1)
Ivana Ivanovic/PIXSELL
25.11.2015.
u 00:30

Još su četiri plova dokraja kvalifiakcija, a Tinin cilj je plasman među deset najboljih i time plov za odličja.

Nakon dana odmora nastavilo se natjecanje na Svjetskom prvenstvu Laser Radiala u Omanu, a u dva plova hrvatska jedriličarka Tina Mihelić zabilježila je 12. i 22. mjesto, te napredovala na 15. ukupnog poretka.

Još su četiri plova dokraja kvalifiakcija, a Tinin cilj je plasman među deset najboljih i time plov za odličja.

- Bio je sjajan dan za jedrenje, oko 15 čvorova s velikim valovima, tako da sam uživala u glisiranju niz vjetar. Imala sam savršen start u prvom plovu, međutim napravila sam nekoliko taktičkih greški u prvoj stranici u vjetar, pa sam prvu oznaku okrenula u skupini i izgubila nekoliko mjesta. U drugom plovu zbog lošeg starta sam se morala cijelo vrijeme spašavati. Napredovala sam u ukupnom poretku nekoliko mjesta, nadam se da ću ući među najboljih deset - kazala je Mihelić. 

Dankinja Anne Marie Rindom vodi od prvog dana, ali ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Nizozemku Marit Bouwmeester, odnosno tri ispred Belgijke Evi van Acker na trećem mjestu i četiri u odnosu na Šveđanku Josefin Ollson na četvrtom. 

>>Ivan Kljaković Gašpić osvojio Svjetski kup u Abu Dhabiju!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije