Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optimizam uoči SP-a

Mia Jerkov: Došlo je 2000 ljudi, to je znak da nas publika cijeni

'02.11.2010, Matsumoto City Gymnasium, Matsumoto, JPN, Volleyball Weltmeisterschaft Frauen 2010,  Deutschland ( GER ) vs. Kroatien ( CRO ), im Bild Mia Jerkov (#8 CRO). Foto © nph / Kurth'
Foto: 'nph / KurthNordPhoto/PIXSELL'
22.09.2014.
u 09:00

Ovom utakmicom proslavljena je 90. godišnjica Hrvatskog odbojkaškog saveza uz mnoge uzvanike

Odbojkašice Hrvatske odigrale su posljednju pripremnu utakmicu uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo koje 24. rujna počinje u Italiji. Izgubile su naše djevojke od Amerikanki, dvostrukih osvajačica srebra na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012. sa 1:3 (17:25, 25:18, 24:26, 23:25). Bez obzira na poraz imamo igru kojom možemo izboriti drugi krug natjecanja na najvećoj svjetskoj smotri.

– Nije to izgledalo loše. Mi uvijek puno bolje igramo na velikim natjecanjima nego na pripremnim utakmicama – rekla je Senna Ušić.

A na tribinama je bilo 2000 gledatelja. Kao u ona vremena kada je ženska odbojkaška reprezentacija osvajala medalje na europskim prvenstvima, kada su igrale Kirilova i društvo.

Što možemo na SP-u? – Možemo proći u drugi krug, no moramo u svakoj utakmici biti još bolje, još smirenije i još više koncentrirane. No, meni je prelijepo to što je 2000 gledatelja došlo na odbojku, to znači da nas publika cijeni, a to je u konačnici i smisao našeg posla. Da igramo pred punim dvoranama – zaključila je Mia Jerkov.

>> Za nas će svaka utakmica na SP-u biti kao da je finale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije