Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Medvjedi pobijedili Neftehimik, uspješan debi vratara MacIntyrea

Medveščak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/9
19.10.2016.
u 23:13

Medveščak je i dalje 12. u Zapadnoj konferenciji sa 29 bodova iz 22 susreta, pet manje uz utakmicu više od osmog Vitjaza koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje

Hokejaši Medveščaka ostvarili su drugu pobjedu u nizu u KHL-u svladavši na svom ledu Neftehimik iz Nižnjekamska sa 4:1 (3:0, 0:0, 1:1).

Put ka pobjedi utrli su Alexadre Giroux (5:59) i Lukas Lessio (8:00) s dva gola u kratkom razdoblju na početku utakmice, a odličnu prvu trećinu svojim drugim golom okrunio je Giroux (19:44) 16 sekundi prije isteka vremena.

U nastavku utakmice odličan je na vratima Medveščaka bio debitant Drew MacIntyre, da bi početkom treće trećine Mark Katić (43:53) povisio na 4:0. Do kraja dvoboja gosti su uspjeli tek ublažiti poraz preko Dana Sextona (54:45).

Medveščak je i dalje 12. u Zapadnoj konferenciji sa 29 bodova iz 22 susreta, pet manje uz utakmicu više od osmog Vitjaza koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje, dok je Neftehimik 10. na Istoku sa 28 bodova, dva manje od osmog Amura.

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati u nedjelju također u Domu sportova protiv Lade iz Toljattija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije