Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Medvjedi nastavili uspješan niz, u Ledenoj su pobijedili Soči

Medveščak
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/15
Autori: Drago Hudika, Hina
29.08.2016.
u 22:20

Medveščak je trijumfom protiv Sočija (3:2) izborio treću pobjedu na početku nove KHL sezone

Hokejaši Medveščaka nastavili su pobjednički niz na početku KHL sezone. Medvjedi su u Ledenoj u produžetku pobijedili Soči sa 3:2 (0:1, 2:0, 0:1 - 1:0) pogotkom Shaonea Morrisonna.

Strijelci za medvjede još su bili Mark Katić i Colby Genoway.

Prije utakmice Medveščakovi navijači su pljeskom pozdravili zlatne hrvatske olimpijce Josipa Glasnovića i Valenta Sinkovića.

Olimpijski pobjednik u trapu dobio je priliku podbaciti pločicu na početku prve domaće utakmice Medveščaka u njegovoj četvrtoj KHL sezoni, a stariji član zlatnog, bratskog dvojca na parića smjestio se na VIP tribinu, s koje je medvjede došao bodriti tehnički premijer Tihomir Orešković u društvu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Dvije gostujuće pobjede protiv Lade i AK Barsa, u dvoranama u kojima medvjedi do ove sezone nisu imali uspjeha, vidljivo su utjecale na moral momčadi Gordieja Dwyera, koja je u prvom nastupu pred svojim navijačima od prve sekunde silovito napadala suparnička vrata.

Sjajnom igrom medvjedi su izborili treću pobjedu u nizu na početku nove KHL sezone.

Medveščak i moskovski Dinamo imaju po osam bodova i na vrhu su ljestvice Zapadne konferencije.

Sljedeću utakmicu Medveščak igra u srijedu 31. kolovoza u Ledenoj protiv Torpeda iz Nižnji Novgoroda (19 sati).

>>Medveščak prvi put slavio u Kazanju i preuzeo vrh ljestvice!

Komentara 3

GD
goran.durinic
04:42 30.08.2016.

Bravo za KHL Medvešak. Samo da nastave sa pobjedama.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
05:24 30.08.2016.

Šampioni !

FU
FULL
16:42 30.08.2016.

Dobra utakmica koja se opet pokazala slabijom nego u gostima; da li manji led koji se pokazao kao promašena zamisao i lažni element prilagodljivosti igračima što je i na Tv-u javno potvrdio g. Ljubić kao glupost; grč koji je prisutan domaćeg leda i prisustvo publike koja je opet zakazala i prosjek je bio kao i prošle godine; bilo kako bilo ovogodišnja momčad je individualno najjača samim tim i kolektivno, pakovi ispred gola u individualnim napadima i probojima imaju svoje oči, šteta što nije iz tih akcija i pao koji gol ali i to je samo pitanje vremena; Morissonn ( to se vidjelo i prošle godine) je postao "kopija" Martinovića u neodlučnosti kad treba intervenirati prema protivničkom igraču u obrani kod napada prema našem golmanu gdje zauzima neutralnu poziciju i zbog njega su primljena dva gola, ujedno se iskupio odličnim refleksom kod postizanja odlučujućeg gola. Cjelokupna sinoćnja utakmica je pozitivna jer smo mora se priznati imali dobrog protivnika koji je znao iskoristiti blagodati sudaca u isključenjima i našeg nerazumnog Brulea koji opet sa svojim "biserima" od prekršaja podsjeća na Pelletiera; šteta dobrog igraća koji voli tjerati svoju nerazumnu pravdu uvijek u krivom trenutku i na našu štetu. Dolazi na Torpedo nakon velikog poraza od Slovana i mogla bi se sutra dogoditi opet slična igra sinoćnjoj; bitna su tri boda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije