Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srebrni gimnastičar

Međimurci dočekali svog Filipa povicima: Idemo u Rio!

Filip Ude
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/8
14.10.2014.
u 19:38

- I na ovom natjecanju sam prije svega sebi, a onda i ostalima, želio dokazati da se ne vrtim bez veze na kozliću kao što se počelo pričati.

- Idemo u Rio! Idemo u Rio! - uzvikivali su Međimurci na dočeku srebrnog gimnastičara Filipa Udea, kojem je u središtu Čakovca u 17 sati organiziran doček. 

- Najponosniji sam Međimurac! Nadam se da vas nisam razočarao s drugim mjestom - našalio se Ude i dodao: "Nadam se da će idući put biti zlato!" 

Prije Čakovca, Filip je sa suradnicima svratio u gimnastičarski centar Aton u Nedelišću, u kojem trenira. 

- Ovim srebrom iz Kine ispunila mi se želja o kolekciji medalja koje se mogu osvojiti, ali san i dalje ostaje olimpijsko i svjetsko zlato - rekao je na konferenciji za novinare i nastavio: 

- I na ovom natjecanju sam prije svega sebi, a onda i ostalima, želio dokazati da se ne vrtim bez veze na kozliću kao što se počelo pričati. Uspio sam, i stoga se nadam da će i sljedeća godina biti naša, jer tu su kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju de Janeiru, moje treće. Već sam ranije kazao kako mi je želja nastupiti na četiri olimpijade, a cilj mi je svakako olimpijsko zlato - dodao je Ude. 

Njegov trener Igor Kriajimski istaknuo je da je srebro veliki uspjeh obzirom na sve ono što ih je pratilo prije puta, ali i na samom natjecanju u Kini, gdje je Filip bio pod antibioticima.

>>Ude s kroničnim bronhitisom do srebra u Kini!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije