Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO OTKAČEN

Pogledajte kako se Đoković priprema za meč, vozi kanu i pjeva krokodilima

Novak Đoković
Foto: Twitter
30.03.2015.
u 16:09

- Krokodilu, krokodilu, gdje si - zapjevao je Nole na talijanskom.

Novak Đoković obožava prirodu i zdrav život, a dokazao je to još jednom na vrlo zanimljiv način. Vozio se kanuom u blizini Miamija, gdje ga čeka osmina finala  jakog ATP turnira iz Masters serije protiv Belgijca Stevea Darcisa.

- Nema boljeg načina da dođete u pravo stanje uma nego spajanje s prirodom. Također sam bio znatiželjan provjeriti ima li krokodila - napisao je Novak Đoković na svom profilu na Twitteru i dodao tome video te se "požalio" da ih nema:

- Krokodilu, krokodilu, gdje si - zapjevao je Nole na talijanskom.

>> Pas otišao po daljinski i natjerao gazdu da mu pusti meč Đoković -Wawrinka

Komentara 7

MB
mockin_bird
16:36 30.03.2015.

pa ko ga nebi volio totalna pozitiva lik ,kralj

Avatar Glina74
Glina74
18:42 30.03.2015.

A vidi se koliko zna taj Đoković a i taj Dežalić nije puno pametniji u Floridi su ALIGATORI to nisu KROKODILI ,Kokodila nema u Floridi osim samo u Zološkima vrtovima kao što je SEE World ali u prirodi kao štorirodi kao što su nacionalni parkovi EVAGLEDS su samo Aligatori a njih imao po baščama i GOLF igralištima pa neka taj novinar i Đoković malo GOOGLAJU i malo nauče hahahahahaahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije