Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAVA FORMU

Mario Todorović spremno dočekuje Regionalno prvenstvo Hrvatske

Mario Todorović
Foto: VL
1/3
05.02.2016.
u 16:16

'Pred nama je kontrolno natjecanje prije Državnog prvenstva gdje ću vidjeti gdje sam trenutno u formi.'

Hrvatski reprezentativac Mario Todorović ovog vikenda, 6. i 7. siječnja na zagrebačkom bazenu Mladost na Savi nastupa na Regionalnom prvenstvu Hrvatske Regija 3. Nakon zimske stanke i priprema na Korčuli pred Todorovićem je niz natjecanja na kojima će brusiti formu sa trenerom  Perom Kuterovcem.

- Pred nama je kontrolno natjecanje prije Državnog prvenstva gdje ću vidjeti gdje sam trenutno u formi. Na Regionalnom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu plivat ću nekoliko disciplina: 50 m i 100 m slobodno, 50 m i 100 m delfin, te 50 m leđno. Pripremni period koji se bazirao na bazičnom dijelu je prošao odlično, a sada nam slijede natjecanja gdje hvatamo pravu formu za Državno prvenstvo. Bitno mi je da potvrdim normu za Europsko prvenstvo, a uz to je cilj da isplivam A normu koja vodi na Olimpijske igre u Rio. Nadam se da ću na Grand prix-u u Rijeci otplivati kvalitetno jer tamo me očekuje jača konkurencija – izjavio je Mario Todorović.

Do kraja veljače Mario Todorović nastupit će na još dva natjecanja, na HPS Grand prix Victoria u Rijeci, te na Državnom prvenstvu Hrvatske u Splitu.

>> Sjajni Mario Todorović osvojio četiri zlatne medalje na Mladosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije