Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNGEE JUMPING

Marijo Možnik opet skače dvostruki salto, izazvao i Ivicu Kostelića

Marijo Moznik
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
28.06.2015.
u 09:15

- I ove godine ću skočiti dvostruki salto. Izazvao sam Ivicu Kostelića da proba nešto slično, ali za sada se nije javio - istaknuo je Možnik.

Tradicionalno posljednjeg vikenda u lipnju, danas počinje sezona bungee jumpinga na Masleničkom mostu. Samo se odvažni usude skočiti sa 56 metara visokog starog mosta, a Mariju Možniku, europskom gimnastičkom prvaku u vježbi na preči, to je kao reći 'dobar dan'.

- I ove godine ću skočiti dvostruki salto. Izazvao sam Ivicu Kostelića da proba nešto slično, ali za sada se nije javio - istaknuo je Možnik.

Uz Možnika skakat će i najbolji hrvatski skakači u vodu Zadrani Šime Perić i Marcela Marić. Skakat će i Ivana Dumančić i Ana Friščić, prva i druga pratilja Miss sporta Hrvatske.

- Hoću li skočiti ili ne odlučit ću na licu mjesta. Više sam za ne, nego za da - rekla je Kristina Bralo, Quen of Croatia iz 2013.

>>Nevjerojatna vratolomija: Pogledajte izazov koji je Ivica Kostelić postavio pred Mirka Filipovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije